WIE BEN IK

/WIE BEN IK
WIE BEN IK 2020-11-09T13:45:57+01:00
tekenatelier gerdie schiphorst

Mijn naam is Gerdie Schiphorst en ik zie mezelf als een hartwerker.

Hartwerker?

Nee, dat is geen schrijffout, want hoewel ik zeker ook hard werk, gaat het voor mij bij hartwerken over dicht bij mezelf blijven, over aandacht hebben voor alle aspecten die mij en de ander méns maken. Over mild zijn voor mezelf en die ander, waarbij ik waar nodig de opbouwende confrontatie niet schuw. Hartwerken is voor mij ook leven en kijken naar mezelf en de ander zonder oordeel. Daar sta ik voor!

Passie

Tekenen is een grote passie van mij en ik vind het heerlijk dat ik door het opzetten van Tekenatelier Gerdie Schiphorst van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik verzorg mijn reguliere tekenworkshops en maatwerkopdrachten vanuit originele invalshoeken, waarbij ik enorm geniet als mensen gaan spelen op papier. Want door te spelen, te experimenteren met kleur en materialen, door te dealen met “ongelukjes” ontstaat prachtig en doorleefd tekenwerk. Ik begeleid mensen graag in hun proces, op hun niveau, zonder oordeel, geen goed of fout. We kijken samen naar wat en hoe je tekent en hoe je in dat proces zit. Zo wordt groeien in creativiteit en vaardigheden voor jou ook een groeiproces als mens.

In mijn sfeervolle atelier organiseer ik diverse tekenworkshops, vaak gerelateerd aan een thema of een periode van het jaar.

Ook kom ik graag op locatie voor reguliere workshops, maatwerkopdrachten en cursussen.

Binnen de psychosociale en 24-uurs zorg heb ik gewerkt met groepen verstandelijk gehandicapte volwassenen en kinderen. Nu werk ik vooral 1 op 1 bij mensen in hun thuissituatie.

In alle gevallen geldt, dat ik mensen met hart voor hun mens-zijn een stukje op hun levenspad begeleid.

Ik sta voor een warm hart, empathisch vermogen en humor.

Neem voor meer informatie over mijn aanbod een kijkje op de pagina’s onder de knop “TEKENTHEATER”.