ZORG EN BEGELEIDING

//ZORG EN BEGELEIDING
ZORG EN BEGELEIDING 2018-09-18T00:36:32+02:00

Bij Tekenatelier Gerdie Schiphorst kun je terecht voor diverse soorten zorg en begeleiding. Het gaat hierbij zowel om psychosociale als om fysieke (24 uurs) zorg.

Als gecertificeerd rouw- en verliesbegeleider heb ik inmiddels veel ervaring in de psychosociale zorg. Het gaat hierbij doorgaans om creatieve begeleiding van mensen met problemen als gevolg van verlies. Denk daarbij b.v. aan verlies van een dierbare, van werk of van gezondheid. De creatieve insteek wordt door veel mensen ervaren als een minder beladen manier om tot de kern van de problematiek te komen.

Naast de inzet van diverse tekenvormen om je te begeleiden naar inzicht en groei, werk ik met compassie, een warm hart en humor! Ik bied je een luisterend oor en een objectieve kijk en samen met jou zal ik waar nodig ook de moeilijke onderwerpen onderzoeken. Daarbij heb ik geen oordeel over jou en jouw situatie, niets menselijks is ook mij tenslotte vreemd.

Ook ben ik inzetbaar voor en heb ik veel ervaring in de fysieke (24 uurs) zorg.  De verzorging van cliënten die daar zelf niet toe in staat zijn behoort tot de mogelijkheden, evenals lichte huishoudelijke taken en het koken van maaltijden.

Met liefde en aandacht loop ik een stuk mee op je levenspad.

Heb je behoefte aan meer informatie over mij of over de mogelijkheden op dit gebied, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.