(FLOWERPOWER)BODYPAINT

///(FLOWERPOWER)BODYPAINT
(FLOWERPOWER)BODYPAINT 2018-09-23T14:13:36+02:00

Kom in bloei met (Flower)powerbodypaint!

Grote bloemige motieven over een deel van je lichaam en ja hoor, ook voor mannen!

tekenatelier gerdie schiphorst-bowieHet overlijden van David Bowie vormde het begin van mijn (Flower)powerbodypaint avontuur. Aanleiding was een foto van Bowie, waarop hij zo verschrikkelijk mooi was gebodypaint. Ik heb uren naar deze foto gekeken en besloten dat ook te gaan doen: grote weelderige motieven schilderen op mensen!

Het begon met bloemen en al doende kwamen daar ook andere motieven bij. Daarbij gebruik ik bijvoorbeeld ook sjaals en Afrikaanse stoffen als uitgangspunt. Natuurlijk mag je ook een eigen sjaal of stof ter inspiratie meenemen.

Het bodypainten kan zowel in mijn atelier als op locatie. Afhankelijk van wat je wilt, duurt het bodypainten 1 tot 2,5 uur. Ik maak er ook een digitale fotoreportage van, zodat je een mooie herinnering hebt aan je eigen lijf dat ondergrond was voor een kunstzinnige bodypaint.

tekenatelier gerdie schiphorst-(flowerpower)bodypaint collageEen “doorlopende” duo bodypaint is natuurlijk ook mogelijk. Zó leuk samen met bijvoorbeeld je partner, je kind, je vriend of vriendin…

(Flowerpower)bodypaint kan een geweldige aanwinst zijn voor een feest of festival. Op het zomerse Fields of Joy festival in Oldenzaal was (flowerpower)bodypaint al aanwezig…

Kijk hier voor meer foto’s van (flowerpower)bodypaints.

Tarieven:

(Flowerpower)bodypaint (inclusief fotoreportage): € 50 per uur
Reiskosten: € 0,19 per kilometer

Voor particulieren zijn dit bedragen inclusief 21% BTW, voor bedrijven en festivals exclusief 21% BTW.